888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

MANSION Poker doneaza 5,000,000$ jucatorilor – si urmeaza si mai mult!

MANSION Poker doneaza 5,000,000$ jucatorilor – si urmeaza si mai mult! 0001

Cati dintre rivalii lui MANSION Poker vor da inapoi cand vor citi acest articol! MANSION este una dintre acele afaceri rare care face mare valva daca doneaza milioane de dolari! Si suntem noi, jucatorii de mijloc de poker online, care beneficiem!

MANSION Poker a creat un monstru din turneele zilnice in care garanteaza 100,000$ ca suma totala de premiere. Da, si aceasta este IN FIECARE ZI ! Buy-in-ul este de 100$ dar sunt de asemenea si sateliti care dau posibilitatea jucatorilor sa se califice pentru 10$ (plus rebuy), 20$ (freezeout).

Ca sa isi clarifice garantiile lor zilnice, in fiecare din aceste zile peste 1,000 de jucatori ar trebui sa concureze la MTT. De fapt ei nu au acest numar de jucatori. Este normal pentru ei sa aibe in jur de 500-600 de jucatori. Doar gandeste-te despre aceasta; cei 100$ ai tai sunt ridicati efectiv cu 80% pina la 100% cand intra in castigurile finale. Jucatorii platesc in medie circa 53,000$ si pozitiile de top castiga o parte de 100,000$.

Ce cadou! Sunt acum sute de jucatori care au plecat cu o asa pozitiva eroare pe care au intors-o in favoarea lor- cum ar spune americanii, ai avea un EV foarte pozitiv!

Ca sa citez cifrele oficiale, din 3 Ianuarie, MANSION a contribuit cu 5,206,470$ la "overlays" in "$100K-A-Day" din sumele totale ale competitiilor, si nu este nici un semn cum ca aceasta s-ar opri inca!

Oriunde esti in lume, exista cate o competitie care sa se potriveasca cu timpul tau. In fiecare Marti, Miercuri, Sambata si Duminica, concursurile incep la 20.00 GMT (21.00BST; 22.00CET). In celelalte zile ale saptaminii, concursurile incep la 11.00GMT (12.00BST; 13.00CET), pentru a da o sansa la distractie si jucatorilor din Estul Indepartat!

Daca vrei sa ai parte de cat mai multa valoare din MANSION, atunci aceste evenimente de dimineata din UK sunt cele mai bune avand in vedere ca take-up-ul este mai mic in comparatie cu cel perceput seara. Si sa nu spuneti ca nu v-am anuntat!

Unui jucator de poker online de 43 de ani din Rusia, "Evgene", nu trebuie sa i se mai spuna aceasta! El tocmai a ridicat premiul cel mare de 24,000$ in trei ocazii separate in ultimele trei luni, si a strans un total de peste 90,000$ incluzand terminari la masa finala in alte zile. Aproape jumatate din toata acesta enorma suma este de fapt un cadou de la MANSION Poker!

Urmareste-l pe "Evgene" in aceste culegeri usoare de bani de pe MANSION Poker. Apasa pentru un review detaliat a "$100.000-A-Day" plus bonusul de depunere de $1,000 care nu poate fi egalat.

MAI POTI CITI:

Ce părere ai?